31 Ekim 2009 Cumartesi

KURSLAR- DERSLER- SOHBETLER

1) Yoga ve Farkındalık Kursu*

2) Duygusal Beden Temizliği ve Çakra Atölye Çalışmaları*

3) Farkındalık ve Yaratım Atölye Çalışmaları *,**

4) Hamile Okulu ile Doğuma Hazırlık, Bilgi,Nefes, Farkındalık ve Yoga*,***

5) Yoga Dersleri *

6) Hafta Sonu Farkındalık Sohbetleri*


*Zeynep Çavuşoğlu

**Belma Orhan
http://www.farkindalikveyaratim.blogspot.com/
1968 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstrisi İlişkileri Bölümü’nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü, İşletme İktisadı Enstitüsü, Uluslararası İşletmecilik İhtisas Programı’nı tamamladı. Nasaş, Eczacıbaşı, GSD Grubu ve Türk Philips’de bütçe-finans konularında çalıştı. Bir insanın ilk işinin ‘kendisi’ olması gerektiğinin farkına vardığında bireysel keşif yolculuğuna çıktı. Bu yolculuk sırasında çeşitli eğitimler aldı. Belma Orhan; şirketlere, çeşitli kurum ve açık gruplara kişisel gelişim ve temel yönetim becerileri, koçluk becerileri konularında çeşitli eğitimler vermekte ayrıca bireysel ve kurumsal gelişim konularında danışmanlık çalışmaları ile ACEV’in gönüllü eğitmeni olarak ülkemizdeki kadınların okuryazarlığı ve gelişimi konusunda hizmet vermektedir.

*** Ebe Asude Oflaz
http://www.hamileokulu.com/
1955 yılında, Ankara’da doğdu. İstanbulda büyürken öğrenimimi 1974'te Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Ebe Okulu'ndan mezun olarak bitirdi. Çalışmaya SSK Okmeydanı hastanesinde başladı daha sonra Alman, İstanbul , Şifa, Güzelbahçe, Çevre, Jinemed ve Avusturya Hastanelerinin doğum ve yeni doğan servislerinde çalıştı. Kurucu ve sorumlu hemşire olarak 1993 yılından 2000 yılına kadar Koç Üniversitesi Sağlık Merkezi'nde çalıştı ve emekli oldu. 1990 yılından bu yana “ Holistik Tıpla” ilgilenmeye başladı ve pek çok değerli öğretmenden yurt dışı ve yurt içinde ders aldı, kurslara ve seminerlere katıldı. 35 yıllık deneyim ve bilgilerini; bugün Halk Eğitim Merkezlerinde “sağlık” öğretmenliği ve 2007 yılında kurduğu Hamile Okulu'nda, bebek bekleyen anne ve baba adayları ile paylaşma hayallerini gerçekleştiriyor

**** Ülker Uzun POLAT
http://www.mimozayasam.com/

27.03.1967, Denizli doğumludur. Lise öğrenimini İzmir Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra, 1989′da ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliğini bitirerek, İstanbul’da Bilişim sektorunde çalışma hayatına atılmıştır. 15 yıla yakın bu sektörde Arthur Andersen, NCR, Motorola gibi çok uluslu şirketlerde çeşitli görevler üstlenirken bu esnada Özel Marmara Üniversitesi İşletme programını tamamlamıştır.

Evli ve iki çocuk annesi olan Ülker Uzun Polat, çocuklarının hayatına girmesiyle birlikte profosyonel iş hayatına ara vererek önceliğini hayatında huzur, denge ve mutluluk arayışına vermiştir. Bu süreçte Reiki, NLP, Taiçi, Yoga, Meditasyon, Çi Gong, EFT, Kuantum Yaşam Koçluğu ve Dönüşümsel Nefes Koçluğu eğitimlerini almış ve kendisine ait olan Mimoza Yaşam Merkezinde bu çalışmalarını herkesle paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmiştir. Halen Kabataştaki Mimoza Yaşam merkezinde Nefes Terapileri vermekte, Kuantum Yaşam Koçluğu çalışmalarını yürütmekte ve konularının uzmanlarıyla TaiÇi, Akupunktur, Refleksoloji, Pilates, Yoga, Meditasyon, Aile Dizilimi çalışmalarını organize etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yoga neden önerilir? - Yoga Eğitmeni Zeynep Çavuşoğlu