31 Ekim 2009 Cumartesi

Beden gözle görünen ruhtur ve ruh gözle görünmeyen bedendir. Beden evrendeki en karmaşık mekanizmadır. Hayranlık duymaya kendi bedeninizle başlayın. Size doğanın en yakınınıza yanaştığı bedeniniz tüm var oluşu temsil ediyor.
OSHO


10 yıldır profesyonel Yoga eğitmenliği ve 30 yıllık kişisel gelişim deneyimlerimle hazırladığım çeşitli uygulamaları 2009 yılı itibarı ile FARKINDALIK VE YOGA başlığı altında topladım.
Bedensel, zihinsel ve ruhsal dengenin sağlanabilmesi için sadece bedensel yoga uygulamalarının veya kişisel gelişim bilgisinin ya da ruhsal ritüellerin yeterli olmadığını, tümünün birlikte uygulanabilirliği neticesi değişimin mümkün olduğunu gördüm.
Kademe kademe içsel yolculuğa çıkarken tecrübelerini çalışmalarımla paylaşan dostlarım Kişisel Gelişim / Belma Orhan, Aura Görüntüleme ve Çakra Analizi /Dilek Dursunoğlu , Hamile Okulu/Asude Oflaz Ebe ve Nefes Terapisi/Ülker Uzun Polat’a teşekkür ederim. Çalışmaların bazılarında deneyimli bu dostlarla birlikte uygulama yapacağız.
Bu kurslar ve dersler hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşmak ve içsel yolculuğunuzda dost bir rehber olmak dileği ile,

Zeynep Çavuşoğlu

Hiç yorum yok:

Yoga neden önerilir? - Yoga Eğitmeni Zeynep Çavuşoğlu